AutoCAD
10.11.2016

AutoCAD ja AutoCAD LT 2017.1 Fall update

AutoCAD ja AutoCAD LT 2017.1 Fall update

AutoCAD ja AutoCAD LT 2017 päivitys sisältää etuja erityisesti ohjelmistojen tilaajille sekä ylläpitoasiakkaille.

Mikäli sinulla on AutoCAD tai AutoCAD LT 2017 tilaus (subscription) tai ylläpitosuunnitelma (maintenance plan) saat heti kaikki päivitykset ladattavaksi Autodesk Desktop App –sovelluksen kautta. Hyväksyt vain päivitykset ja sinulla on uudet ominaisuudet heti käytettävissä. Tässä lyhyt katsaus päivityksistä:

Uudet ominaisuudet korostettuna

Lopeta haeskelu! Tämä päivitys antaa selkeät visuaaliset indikoinnit mistä uudet ominaisuudet löytyvät sovelluksesta. Itse asiassa aina kun saat uuden AutoCAD päivityksen, voit nähdä mitkä ominaisuuksia on lisätty.

 

kuva-1

 

PDF Import tukee  SHX fonttien tuontia

Asiakkaat puhuivat, me kuuntelimme. Mikäli tuot PDF-dokumentin mikä sisältää SHX-fontteja on sinulla käytössäsi nyt työkalu mikä muuntaa tuodun SHX-geometrian AutoCAD-tekstiksi.

Huom! Ainoastaan englannin kieli on toistaiseksi tuettu. Muut kieliversiot tulevat myöhemmin.

 

kuva-2

 

Text to Mtext parannukset

Kun olet muuntanut SHX–tekstin importoidusta PDF-dokumentista, käytä Convert to Mtext  -työkalua yhdistääksesi useita yksittäisiä tekstiobjekteja yhdeksi useampiriviseksi tekstiobjektiksi.

 

kuva-3
kuva-4


Off-screen valinta

Valitse, panoroi ja zoomaa ilman turhautumista. Off-screen kohteen valinta on vihdoinkin täällä. Kun nyt valitset kohteita ne pysyvät valinnassa vaikka panoroisit  tai zoomaisit ne pois näytöltä!

 

kuva-5

 

Kehittyneempi viivatyypin välin valinta

Voit valita nyt monimutkaisia viivatyyppejä tai askeltaa niihin (Snap) poimimalla niiden välit geometriassa. Tämä ominaisuus toimii kaikilla  kohteilla.

 

kuva-6

 

Korkearesoluutionäytön (4K) tuki

Tuki  korkearesoluutioisille 4K-näytöillle mahdollistaa oikean skaalauksen yleisimmille käyttöliittymän elementeille kuten mm. komentoriville ja Layer Managerille.

3D navigointi – Suorityskyvyn lisäys

Päivitys sisältää merkittäviä parannuksia zoomaukseen, panorointiin ja 3D orbit -toimintoon yleisesti käytettyjen visuaalisten tyylien yhteydessä. Tämä tarkoittaa pienempää viivettä navigoitaessa 3D-mallien ympärillä.

 

kuva-7


Autodesk Desktop App

Muistathan, että sinulla täytyy olla voimassaoleva AutoCAD-tilaus tai ylläpitosopimus käyttääksesi näitä ominaisuuksia heti. Tällöin  avaat vain päivitystyökalun Autodesk Desktop App (kirjaudu  Autodesk account –tilille) ja näpsäytät Update.

 

kuva-8
Lisätietoja eduista saat omalta jälleenmyyjältäsi.