AutoCAD
29.3.2018

AutoCAD 2019 – AutoCAD ja toimialakohtaiset työkalut

AutoCAD 2019 – AutoCAD ja toimialakohtaiset työkalut

Uusi AutoCAD on julkaistu. Ohjelmisto sisältää monia uusia toimintoja tarjoten samalla enemmän lisäarvoa tilaajille. Se myös yksinkertaistaa AutoCAD-tuotelinjaa.

Autodesk® AutoCAD® sisältää erikoistyökalut ja toimialakohtaisia toiminnallisuuksia, paremmat mobiiliominaisuudet uudistuneissa web- ja mobiilisovelluksissa sekä viimeisimmät päivitykset. Nopeuta työskentelyä tutussa AutoCAD-käyttöliittymässä käyttämällä erikoisominaisuuksia ja kirjastoja muun muassa mekaniikka-, arkkitehti- ja 3D -kartoitussuunnittelussa.

Only AutoCAD, jossa on uudet web- ja mobiilisovellukset, antaa sinulle vapauden ja joustavuuden työskennellä missä ja milloin tahansa. Suunnittele ja luo käyttäen uusimpia ominaisuuksia, jotka sisältyvät tilaajien päivityksiin.

 

Kun tilaat AutoCAD 2019 -version, pääset seuraaviin työkaluihin:

 

Arkkitehtisuunnittelun työkalut

Käytä erityisiä rakennussuunnittelun ominaisuuksia ja yli 8000 älykästä arkkitehtisuunnittelun objektia ja tyyliä nopeuttamaan arkkitehtisuunnittelua ja dokumentaatiota. Automatisoi pohjapiirustukset, korotukset ja muut piirustukset erityisillä arkkitehtisuunnittelun työkaluilla.

 

Mekaniikkasuunnittelun työkalut

Käytä erityisiä mekaniikkasuunnittelun toimintoja ja yli 700 000 älykästä osaa, ominaisuuksia ja symboleja tuotteiden suunnittelun nopeuttamiseksi. Piirrä nopeasti putkistot ja kanavat mekaniikkasuunnittelun työkaluilla.

 

Sähkösuunnittelun työkalut

Käytä erityisiä sähkösuunnittelutoimintoja ja yli 65 000 älykästä sähkösymbolia tuottavampaan sähköisten ohjausjärjestelmien luomiseen, muokkaamiseen ja dokumentointiin. Luo nopeasti kokoonpanokuvat, piiri- ja ohjauskaaviot sekä muut sähkösuunnittelun piirustukset erityisillä sähkösuunnittelun työkaluilla.

 

MEP työkalut

Käytä erityisiä MEP-talotekniikan ominaisuuksia ja yli 10 500 älykästä mekaanista, sähköistä ja LVI-objektia talotekniikan suunnitteluun ja dokumentointiin. Suunnittele talotekniikan sähköistys, LVI ja putkisto helposti MEP-työkaluilla.

 

Laitossuunnittelun työkalut

Käytä erityisesti laitossuunnitteluun luotuja työkaluja tuottamaan tehokkaasti P&ID-kaaviot ja integroimalla ne 3D-laitoksen suunnittelumalliin. Luo nopeasti kaaviot, laitosten layoutit ja muut piirustukset 3D-laitossuunnittelun työkaluilla.

 

Map 3D-työkalut

Sisällytä GIS- ja CAD-tiedot tukeaksesi suunnittelua ja tietojen hallintaa. Pääse paikkatietoihin, jotka on tallennettu tiedostoihin, tietokantoihin sekä web -palveluihin ja yhdistä ne AutoCADin avulla. Hallitse helposti GIS-tietoja automatisoiduilla liiketoiminnan työnkuluilla ja raporttimalleilla.

 

Raster Design -työkalut

Rasterityökalupaketin avulla voit muokata skannattuja piirustuksia ja muuntaa rasterikuvia DWG-objekteiksi. Muokkaa, puhdista, muunna ja manipuloi rasterikuvia (viivoja, kaaria ja ympyröitä) sekä luo vektorimuotoja (viivoja) nopeasti rasterisuunnitteluvälineillä.

 

Työkalujen asennus 

Jotta voisit hyödyntää toimialakohtaisia erityistyökaluja ja ominaisuuksia on sinun ladattava kaikki työkalut erikseen. Voit tehdä tämän kahdella tavalla: joko Autodesk-tilin kautta tai Autodesk desktop app -päivitysohjelmalla.

Autodesk-tili on ideaalinen niille järjestelmänvalvojille, jotka haluavat ladata koko ohjelmistopaketin asennuspaketin luontia varten. Vaihtoehtoisesti Autodesk desktop app -työpöytäsovellus on ideaalinen tapa saada tuotteita, työkalupaketteja ja päivityksiä suoraan työpöydälle.

Siirry Autodesk-tilillesi tai Autodesk destop app -sovellukseen. Sieltä voit valita ja ladata AutoCADin tai minkä tahansa työkalupaketin.

 

AutoCAD Anywhere

Kun tilaat AutoCAD 2019, pääset käsiksi uusiin AutoCAD-web- ja mobiilisovelluksiin. Nämä sovellukset tarjoavat nopean ja saumattoman pääsyn DWG-tiedostoihin missä tahansa oletkin ja miltä laitteelta tahansa. Tiedostot latautuvat nopeasti. Voit piirtää, muokata, mitata ja merkitä alkuperäisen AutoCADin työkaluilla ja tekniikalla. Nämä tehokkaat ominaisuudet mahdollistavat CAD-työskentelyn viimeisimmillä tiedostoilla ollessasi liikkeellä

AutoCAD 2019 sisältää uudet Save To Web & Mobile ja Open From Web & Mobile -ominaisuudet, jotta voit hyödyntää AutoCADia verkossa ja mobiililaitteissa. Nämä komennot mahdollistavat tiedostojen siirtämisen työpöytien, webin ja mobiililaitteiden välillä. Voit siis työskennellä missä tahansa. Voit esimerkiksi ottaa toimistossasi piirtämäsi piirustuksen, tarkastella ja muokata sitä kentällä AutoCAD-web- tai mobiilisovelluksessa ja tallentaa sen takaisin paikalliseen verkkoasemaasi jatkaaksesi työskentelyä toimistossasi.

 

Uudet ominaisuudet

 

Tänä vuonna AutoCAD on saanut useita päivityksiä. Alla mainitut uudet ominaisuudet ja parannukset ovat saatavilla AutoCAD:iin.

  • Päivitetyt kuvakkeet
  • DWG Compare
  • Shared Views
  • Views and Viewports*
  • Kuvatasojen ominaisuuksien ohittaminen*
  • Suorituskyvyn parannukset (2D grafiikka, tulostus ja esikatselu*, 3D navigointi*)
  • 4K korkearesoluutionäytöntuki*
  • Standardien tarkastus *
  • Objektin valinta*

 

*Toiminnallisuus ensin saatavilla AutoCAD tilaajille AutoCAD 2018.1 Update -päivityksen kautta.