Valmistava teollisuus
12.12.2017

Autodesk HSM – Integroitu CAM-ratkaisu Inventoriin

Autodesk HSM – Integroitu CAM-ratkaisu Inventoriin

Suunnittelu ja valmistus yhdessä, saumattomassa ratkaisussa

Autodesk Inventor HSM Express tai Autodesk HSM 2018 tarjoavat parhaan suunnittelukokemuksen saatavilla olevista integroiduista CAM -ohjelmistoista. Ilmaisversio, Autodesk Inventor HSM Express, on 2.5 akselinen CAM plug-in mikä toimii saumattomasti Autodesk Inventorin kanssa (vaatii Autodesk Inventor lisenssin).

Autodesk HSM on paketoitu CAM-ratkaisu, mikä toimii Inventorin , SOLIDWORKS:in sekä Fusion 360:n sisällä. Inventor HSM ja HSMWorks ovat saatavilla ainoastaan osana Product Design & Manufacturing -kokoelmaa.

Integroitu CAM auttaa tuottamaan nopeasti koneistettuja osia käyttämällä yhtä saumatonta työnkulkua säilyttäen samalla mallin assosiatiivisuus päivityksiin ja osamuutoksiin. Voit siirtyä suoraan CAD-suunnittelusta CAM-ohjelmointiin ja siitä CNC-jyrsinkoneeseen yhdellä integroidulla työnkululla.

Seuraavassa Autodesk HSM -ratkaisun tärkeimpiä ominaisuuksia.

CAD / CAM -integraatio ja suorituskyky

AnyCAD Inventorissa. Suunnittelumuutokset alkuperäisessä CAD -järjestelmässä päivittyvät automaattisesti alaspäin piirustus- ja työstöradoilla.

 

Adaptive clearing. Vähennä rouhinta-aikaa kertoimella 4 tai enemmän verrattuna perinteiseen rouhintaan ja lisää työkalun käyttöikää.

 

Käytä tuttua Inventorin tai SolidWorks -ohjelmiston käyttöliittymää ja työkaluja.

 

Nopeampi työstöradan laskenta-aika. Moniprosessori/moniydin CPU-tuki vähentää työstöradan laskenta-aikaa, etenkin suuremmissa tai monimutkaisissa malleissa.

 

Työstöön

2,5-akselinen työstö. Strategiat 2D-koneistusta varten tasaisilla tasoilla. Sisältyy ilmaiseen Express versioon sekä HSMWorks ja Inventor HSM -versioihin.

 

3-akselinen jyrsintä ja 3 + 2-paikannus. Valitse useista 3-akselisista tyyleistä tai valitse työtaso ja suorita 3 + 2-akselin asemointi samoilla CAM-strategioilla.

 

Monen akselin toiminnot. Samanaikaiset 4- ja 5-akseliset ominaisuudet monimutkaisten mallien työstämiseen sisältävät mm. moniakselisen muotoilun ja 3D-työstöradan kallistuksen.

 

Edistykselliset kääntymistoiminnot. Paranna tuottavuutta perinteisillä käännöksillä, edessä, urilla ja poraus toiminnoilla. Sisältää tuen suorille työstökoneille.

 

Kehittynyt CAM -toiminnallisuus

Vältä törmäyksiä automaattisesti osan ja työkalunpitimien välillä CNC-laskennan aikana.

 

Kaltevuuskoneistus. Ohjausleikkurin kiinnitys käyttämällä kaltevuuskulmia työkalun taipumisen minimoimiseksi ja viimeistelyn parantamiseksi.

 

Muotojen ja tekstien kaiverrus. Kaiverra muodot tai tekstit osiin käyttäen erityistä viistetyökalua.

 

Simulointi ja verifiontityökalut

  • Työstöradan simulointi
  • NC -ohjelmakoodin muokkaaminen
  • Analyysityökalut. Mittaa etäisyyksiä tai tarkastele dynaamisesti tärkeitä tietoja, kuten syöttö/ nopeus ja arvioitu työstöaika.

 

Autodesk HSM 2018 overview video:

https://youtu.be/r-8VdQMZ6gE

 

Lisätietoja jälleenmyyjältäsi.