Yleinen
25.10.2016

Autodesk Industry Collections, uudet Autodesk -ratkaisut eri toimialoille

Autodesk Industry Collections, uudet Autodesk -ratkaisut eri toimialoille

Autodesk yksinkertaisti suunnitteluratkaisuja eri toimialoille kun se julkaisi  elokuun alussa uudet Autodesk Industry Collection -ohjelmistokokonaisuudet. Industry Collection –kokoelma tarjoaa enemmän lisäarvoa asiakkaille, koska ohjelmistojen asennus, käyttö ja hallinnointi  on nyt entistä joustavampaa ja helpompaa. Tästä esimerkkinä aikaisempien Suite –pakettien eri ohjelmistotasot (Standard, Premium ja Ultimate), joita ei ole enää tarjolla, sillä kaikki toimialaan liittyvät ohjelmat löytyvät yhdestä kokoelmasta.

Joustavat ratkaisut

Industry Collection kehittyy ja muuttuu aina ajan myötä. Kokoelman ohjelmistohin liittyy aina uusimpien ohjelmistoversioiden ja tuoteparannusten jatkuva käyttöoikeus sekä käyttöoikeus myös aiempiin versioihin.
Kokoelmat ovat saatavilla yhden käyttäjän ja usean käyttäjän käyttöoikeudella. Voit valita eri pituisista sopimuskausista, minkä ansiosta sinulla on enemmän joustavuutta valita omaan liiketoimintaasi sopivin vaihtoehto.

Parannetut pilvipalvelut

Pilvipalvelujen käyttöä on laajennettu. Mikäli asiakkaalla on kokoelma usean käyttäjän käyttöoikeudella voi hän käyttää pilvipalveluita jaetulla käyttöoikeudella (kolme nimettyä käyttäjää voidaan määrittää kuhunkin pilvipalveluun). Autodesk toimialakokoelmat sisältävät pilvitallennustilaa 25 GB per kokoelma.

Toimialaratkaisut kolmessa paketissa

Eri toimialojen suunnitteluratkaisut löytyvät nyt kolmesta erillisestä kokoelmasta:
• Arkkitehtuuri, tekninen suunnittelu ja rakennusala
• Tuotesuunnittelu
• Media ja viihde

Arkkitehtuuri, tekninen suunnittelu ja rakennusala

Mikäli olet arkkitehtuurin, rakennussuunnittelun, talonrakentamisen, yhdyskunta- laitos- putkisto-, instrumentointi- tai tehdassuunnittelun ammattilainen löydät kaikki tarvittavat ohjelmistoratkaisusi nyt Arkkitehtuurin, teknisen suunnittelun ja rakennusalan kokoelmasta (Architecture, Engineering & Construction). Kokoelma sisältää seuraavat ohjelmistot:

AutoCAD Civil 3D
AutoCAD
AutoCAD 360 Pro
AutoCAD Architecture
AutoCAD Electrical
AutoCAD Map 3D
AutoCAD MEP
AutoCAD P&ID
AutoCAD Plant 3D
AutoCAD Raster Design
AutoCAD Utility Design

Tuotesuunnittelu

Tuotesuunnittelun ammattilaiset valmistavassa teollisuudessa löytävät ratkaisut nyt tuotesuunnittelun kokoelmasta (Product Design Collection). Kokoelma sisältää työkalut valmistavan teollisuuden mekaniikka –ja elektromekaaniseen suunnitteluun. Se sisältää ohjelmistot ja työkalut myös 3D –mallinnukseen, digitaalisen tuotantolaitosten mallinnukseen missä hyödynnetään pistepilvidataa, renderöintiin sekä tuotetiedon hallinataan. Seuraavat ohjelmistoratkaisut sisältyvät tähän kokoelmaan:

Inventor Professional
Fusion 360
Vault Basic
Navisworks Manage
Factory Design Utilities
3ds Max
Rendering in A360
ReCap 360 Pro
AutoCAD
AutoCAD Electrical
AutoCAD Mechanical
AutoCAD Architecture
AutoCAD 360 Pro

Media ja viihde

Peli- ja viihdeteollisuuden ammattilaiset löytävät kaikki tarvittavat suunnitteluratkaisut nyt Media- ja viihdealan kokoelmasta. Luot sitten 3D -hahmoja, animaatioita tai visuaalisia efektejä elokuva- tai peliteollisuuden tarpeisiin löydät kaikki ratkaisusi tästä kokoelmasta, sisältäen seuraavat ohjelmistot:

Maya
3ds Max
Motionbuilder
Mudbox
Character Generator
ReCap 360 Pro
Rendering in A360