Opiskelu
13.12.2016

Autodesk -ohjelmistot opiskeluun

Autodesk -ohjelmistot opiskeluun

Autodesk® on maailman johtava suunnitteluohjelmistojen toimittaja. Siksi on tärkeää, että opiskelijoilla on jo opiskeluaikana mahdollisuus oppia käyttämään tulevia työvälineitään ilmaisilla opiskelija-lisensseillä. Tarjoamme helpot välineet myös opettajille opetuksen tueksi ja sen suunnitteluun, sillä opiskelijoiden menestys saavutetaan opettajan tuella.

Autodesk-lisenssit ilmaiseksi opiskelijoille, oppilaitoksille ja oppilaitosten henkilökunnalle

Autodesk® Education Community -yhteisö tarjoaa ilmaiseksi Autodesk -suunnitteluohjelmistoja ja englanninkielistä oppimateriaalia. Autodesk-tuotteiden opiskelijalisenssit ovat toiminnallisesti ja ominaisuuksiltaan kaupallisia versioita vastaavia.

Oppilaitos/Opiskelijalisenssien käyttöönotto

Saadaksesi lisenssit käyttöön siirry ensin Autodesk Education Community –sivustolle tästä.

Oppilaitos/Opiskelijalisenssien lataaminen edellyttää kirjautumista yhteisöön Autodesk ID tunnuksilla. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia niin voit luoda ne näiden Autodesk -tunnuksen luominen  -ohjeiden avulla.

Kirjautumisen jälkeen saat sähköpostia missä pyydetään varmistamaan sähköpostiosoite. Kun tunnus on aktivoitu täytyy sinun määrittää tiedot opiskelusta ja oppilaitoksesta (määritettävät tiedot riippuvat roolistasi).

Autodesk tuotteiden koulutusmateriaalit oppilaitoksille

Suomenkieliset koulutusmateriaalit soveltuvat kurssimuotoisen opetuksen lisäksi myös ohjelmien omatoimiseen opiskeluun tai opettajan tukimateriaaliksi. Hyvin laadittu ja oikeaoppinen koulutusmateriaali parantaa opetuksen kokonaislaatua sekä luo hyvän pohjan oppimiselle.

Koulutusmateriaaleja on saatavissa laajempina koulutusmateriaalipaketteina, joissa toimialalla tarvittavia opetusmateriaaleja on kerätty yhteen tai yksittäisinä ohjelmakohtaisesti. Koulutusmateriaalit toimitaan Adobe Acrobat PDF -tiedostoina oppilaitoksen logoilla sekä yhteystiedoilla varustettuna. Materiaaliin on kopiointioikeus kurssikäytössä tai ne voidaan laittaa jakeluun sähköiseen oppimisympäristöön. Kaikista koulutusmateriaaleista on saatavana näytesivut sisällysluettelotietoineen. Lisätietoa: cadlink.fi

Autodesk oppilaitoslisenssien sallittu käyttö

Oppilaitoslisenssejä ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin tai ammattimaisiin tarkoituksiin, kaupallisesti järjestettyyn koulutukseen tai muihin ansaitsemistarkoituksiin, kuten oppilaitoksista yrityksiin toteutettaviin koulutuksiin (yritys- ja yhteishankintakoulutukset).

Ainastaan Autodeskin tunnustamat oppilaitokset voivat käyttää oppilaitosversioita voittoa tuottamattomaan koulutukseen. Oppilaitoslisenssiä voidaan käyttää ainoastaan tutkintoon tähtäävässä koulutuksessa tai työvoimahallinnon järjestämässä, työttömille suunnatussa koulutuksessa, jossa koulutukseen hakeutuvat ja osallistujat ovat työttömänä tai työttömyysuhan alaisena.

Koulutuksen tilaajan on myös varmistettava, ettei hän tilaa Autodesk-tuotteiden koulutusta sellaiselta järjestäjältä, joilla ei ole asianmukaisia lisenssejä koulutukseen. Kaupallista koulutusta on luvallista järjestää vain kaupallisilla tuotantolisensseillä tai Autodesk Training Centre-valtuutuksen saaneilla.