Yleinen
2.6.2016

Autodesk yksinkertaistaa tuotevalikoimaansa, toimialakokoelmat julkistettu

Autodesk yksinkertaistaa tuotevalikoimaansa, toimialakokoelmat julkistettu

Autodesk seuraa ohjelmistoteollisuuden yleistä suuntausta ja yksinkertaistaa tuotetarjontaansa.

Tuloksena on kolme ”Toimialakokoelmaa” (Industry Collections). Käyttäjien on aikaisempaa selkeämpää ja helpompaa löytää oikea ohjelmisto tarpeisiinsa. Kokoelmat ovat nykypäivän ”Design Suiteja”, yhdistäen työpöytäohjelmistot ja pilvipalvelut. Toimialakokoelmat sisältävät enemmän ja kehittyneempiä tuotteita kuin aikaisemmin oli tarjolla. Autodeskin toimialakokoelmat ovat saatavilla maailmanlaajuisesti 1. elokuuta 2016. Toimialakokoelmien julkaisun yhteydessä Autodesk lopettaa uusien Design- ja Creation Suite -tilausten ja näiden pakettien pysyvien lisenssien myynnin 31. heinäkuuta 2016.

Mikä on toimialakokoelma?

Autodesk on tehnyt helpommaksi määrittää, mikä tuote sopii juuri sinulle. Sen sijaan, että joutuisit arvioimaan useita Suite-paketteja ja valitsemaan Standard-, Premium- ja Ultimate-versioista, kaikki keskeiset ohjelmistotyökalut sisältyvät yhteen kolmesta toimialakokoelmasta:

Arkkitehtuurin, teknisen suunnittelun ja rakennusalan kokoelma
Tuotesuunnittelun kokoelma
Media- ja viihdealan kokoelma

Voit myös vaihtaa jo olemassa olevan Design ja Creation Suite –paketin tilauksen Toimialakokoelmaan. Vaihtoa pysyvän lisenssin ylläpitosuunnitelmasta ei ole saatavilla kuin vasta myöhemmin.

Lisätietoa toimialakokoelmista sekä Suite-pakettien jatkosta / vaihdosta saat jälleenmyyjiltämme.