Valmistava teollisuus
22.12.2016

Inventor 2017.3 – Uusia ominaisuuksia

Inventor 2017.3 – Uusia ominaisuuksia

Autodesk Inventor tarjoaa poikkeuksellista mallintamiskokemusta versio toisensa jälkeen. On satoja – ellei tuhansia – parannusehdotuksia, joita Autodesk saa asiakkailtaan jokaisen ohjelmistoversion aikana. Autodesk tekee joitakin näistä parannuksista ja muutoksista nykyisen version aikana, sen sijaan että uudet ominaisuudet olisivat saatavilla ainoastaan vuosittaisen uuden julkaisun yhteydessä.

Seuraavassa kerrotaan lyhyesti Inventor 2017.3:n sisältämistä uusista ominaisuuksista sekä parannuksista:

Video (englanniksi) :  https://www.youtube.com/watch?v=fOMu55Qq8VI

Parannetut mitoituskomennot

Voit nyt uudelleenkäynnistää mitoituskomennon klikkaamalla mihin tahansa ikkunan sisällä. Näin voit suorittaa helpommin useita mittauksia peräkkäin. Dual -yksiköt ovat myös saatavilla, joten voit paremmin mitata etäisyyksiä, silmukoita sekä alueita.

inventor1

Usean profiilin valinta (Cross-Window)

Valitse useita suljettuja profileita yhdellä hiiren näpsäytyksellä luodessasi tiettyä ominaisuutta. Nyt ei enää tarvitse zoomata valitaksesi pieniä profiileja!

inventor2

Geometrian parannukset

Select Tangencies on nyt saatavilla Project Geometry -komennon yhteydessä. Nappaa kaikki reunat vähemmillä klikkauksilla. Tämä on huomattava parannus projisoitujen luonnosten viittauksiin. Viittaukset säilyvät senkin jälkeen kun luonnos määritetään uudelleen. Assosiatiivisuus säilyy koko projisoidulle geometrialle.

inventor3

Text to Geometry

Voit nyt muokata luonnoksen tekstiä luonnoksen geometriaan luodaksesi tekstiä laserilla tehtyyn kaiverrukseen.

inventor4

Interference Analysis parannukset

Nyt voit käsitellä osakokonaisuuksia erillisenä osana  ja jopa jättää huomioimatta virheitä osakokoonpanojen sisällä tarvittaessa. Uusia Tooltip –toimintoja on lisätty helpottamaan virheiden tyyppejä.

inventor5

3D PDF parannukset

3D PDFtulostuksen  luonti on nopeutunut huomattavasti ja toiminto tukee nyt  värien esitystä.

inventor6

Oppaiden luonti – Tutorial Creation

Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisempänä ominaisuutena on omien oppaiden luonti –  Tutorial Creator. Voit nyt luoda omaa opasmateriaalia ja jakaa sitä koleegoiden  kanssa tai julkisesti Inventor käyttäjille.

inventor7