7.2.2017

30 %:n alennus uudesta kolmen vuoden tilauksesta

Onko ylläpitosuunnitelmasi vanhentunut äskettäin? ei hätää!

Rajoitetun ajan voit antaa pysyvän 2017-lisenssisi vaihdossa ja saat kolmen vuoden tilauksen uusimpiin ohjelmistoihin huippuedulliseen hintaan*.

Tilaukseen sisältyvät:

  • Uusin versio ja käyttöoikeus aiempiin versioihin
  • Käytä ohjelmistoa missä ja milloin tahansa
  • Tekninen tuki

Erikoishintaisiin ohjelmistoihin sisältyvät AutoCAD®, Revit®, Inventor®, 3ds Max®,uudet toimialakokoelmamme ja muita tuotteita.

Kampanja voimassa 7.2. – 21.4.2017

Lisätietoja ja kampanjan ehdot saat jälleenmyyjiltä!

 

*Jopa 30 %:n alennus Autodeskin suositushinnasta, kun ehdot täyttävä Autodesk‐tilaus ostetaan kolmeksi vuodeksi ja samalla annetaan vaihdossa vastaava määrä pysyviä R14 (1998) – 2016 ‐lisenssejä ja/tai pysyviä 2017‐lisenssejä ilman aktiivistaylläpitosuunnitelmaa. Autodesk LT‐tuoteperheen pysyvien lisenssien aiempia versioita voidaan vaihtaa vain Autodesk LT ‐tuoteperheen kolmen vuoden tilauksiin. Asiakas hyväksyy lopettavansa pysyvästi vaihdossa annettujen pysyvien lisenssien käytön. Tarjous on saatavilla 7. helmikuuta 2017 ja 21. huhtikuuta 2017 välisenä aikana maailmanlaajuisesti ainoastaan kampanjaanosallistuvilta jälleenmyyjiltä ja verkkokaupoista lukuun ottamatta Krimin niemimaan Ukrainaa, Kuubaa, Irania, Pohjois‐Koreaa,Sudania ja Syyriaa.