28.8.2017

Onko ohjelmistosi ylläpitosuunnitelman uusimisaika käsillä?

Nyt on paras hetki vaihtaa ylläpitosuunnitelmasta määräaikaiseen tilaukseen.  Hyödynnä siis erikoistarjous määräaikaiseen tilaukseen vaihtamisesta.

Käytätkö useampaa kuin yhtä Autodesk-tuotetta? Harkitse siinä tapauksessa toimialakokoelmaan siirtymistä. Kokoelma on erinomainen tapa käyttää työssäsi tarvitsemiasi työkaluja.

Voit saada rajoitetuan ajan jopa 200 €:n alennuksen*, kun siirryt ehdot täyttävästä yksittäisestä Autodesk-tuotteesta toimialakokoelmatilaukseen.

Tarjous on voimassa 20.10.2017 asti. Lisätietoja tuotteista ja itse kampanjasta saat jälleenmyyjältäsi.

 

* Alennus Autodeskin suositushinnasta. Kattaa vain ensimmäisen ylläpitosuunnitelmasta tilaukseen vaihtamisen eikä koske tämän jälkeen tehtäviä uusintoja. Tarjous on saatavilla 7.8 -20.10.2017 kampanjaan osallistuvilta jälleenmyyjiltä. Tarjous on saatavilla asiakkaille, joiden ylläpitosuunnitelma päättyy 7.8.2017 – 20.10.2017 tai korkeintaan 90 päivää 20.10.2017 jälkeen Autodeskin aikaista uusimista koskevan käytännön mukaisesti. Vain asiakkaat, jotka vaihtavat ylläpitosuunnitelmaan kuuluvasta yksittäisestä tuotteesta toimialakokoelmatilaukseen, saavat alennuksen. Alennus koskee kaikkia yksittäisiä tuotteita, jotka kuuluvat ylläpitosuunnitelmasta tilaukseen vaihtamista koskevaan tarjoukseen ja jotka on mainittu ehdot täyttävien tuotteiden luettelossa osoitteessa www.autodesk.fi/eligible. LT-tuoteperhe ja ohjelmistopaketit eivät kuulu tarjouksen piiriin.