23.8.2017

Säästä jopa 30% tiettyjen Autodesk-ohjelmistojen* hinnasta

Rajoitetun ajan voit antaa vaihdossa vanhat Autodesk lisenssisi ja säästää jopa 30 %* yhden tai kolmen vuoden tilauksesta.

Uuden tilauksesi myötä saat käyttöösi ohjelmiston, jota tarvitset pysyäksesi kilpailukykyisenä muuttuvassa maailmassa, sekä:

  • käyttöoikeuden ohjelmiston uusimpiin ja aiempiin versioihin
  • mahdollisuuden käyttää ohjelmistoa sekä kotona että matkoilla
  • yhden tai usean käyttäjän lisenssivaihtoehdot

 

Säästä jopa 30 % toimialakokoelmien hinnasta

Toimialakokoelma on erinomainen valinta, jos tarvitset useamman kuin yhden kokoelmaan kuuluvan Autodesk-tuotteen.

Anna vaihdossa vanha AutoCAD®-, Revit®-, Inventor®-, 3ds Max®-, Maya®- tai muu ehdot täyttävä pysyvä lisenssisi ja siirry käyttämään uusia toimialakokoelmia! Saat käyttöösi laajan kokoelman Autodeskin tärkeimpiä ohjelmistoja ja palveluita yhdessä paketissa – yksinkertaisesti, kätevästi ja edulliseen hintaan.

Säästä jopa 20 % yksittäistuotteista

Voit myös antaa vaihdossa mitkä tahansa ehdot täyttävät vanhat lisenssisi ja siirtyä käyttämään valitsemaasi uutta yksittäistuotetta.

 

Tarjous päättyy 20. lokakuuta 2017. Kysy lisätietoja jälleenmyyjältäsi!

 

* Säästä jopa 30 % Autodeskin toimialakokoelmien ovh:sta ja/tai jopa 20 % useimpien yksittäistuotteiden ovh:sta, kun ostat ehdot täyttävän yhden tai kolmen vuoden Autodesk-tilauksen yhden tai usean käyttäjän käyttöoikeudella ja annat vaihdossa vastaavan määrän kelpuutettuja lisenssejä. Pysyvän lisenssin ohjelmistoversion on oltava välillä R14 (julkaisuvuosi 1998) ja 2017, eikä siihen saa olla liitettynä aktiivista ylläpitosuunnitelmaa.