Yleinen
14.6.2017 | Yleinen

Autodesk A360 palvelun estäminen ilman asennuksen poistamista

Voit pysäyttää A360 Desktop palvelun synkronoinnin pilveen ilman sovelluksen poistamista seuraavalla tavalla.

Windows:

A360 Desktop synkronoinnin keskeyttäminen:

Näpsäytä hiiren oikeanpuoleisella painikkeella A360 Desktop järjestelmäkuvaketta näytön oikeassa alareunassa ja valitse “Pause sync”. Tämä keskeyttää  kaikien tiedostojen synkronoinnin työaseman ja A360 Drive pilvipalvelun välillä. Huomioi että tämä on tilapäinen ratkaisu.

 

A360 Desktop synkronoinnin pysäyttäminen työasemaan kirjautumisen yhteydessä:

Näpsäytä hiiren oikeanpuoleisella painikkeella A360 Desktop järjestelmäkuvaketta näytön oikeassa alareunassa ja valitse “Preferences…”. Poista valinta “Start A360 Desktop when I log on to Windows”. Toiminta poistaa A360 Drive Desktop komponentin käynnistymisen työaseman käynnistyksen yhteydessä. Asetuksen muuttamisen jälkeen työasema täytyy uudelleenkäynnistää.

 

Mac OS:

A360 Desktop synkronoinnin keskeyttäminen:

Näpsäytä sitä hiiren oikeanpuoleisella painikkeella A360 Desktop ikonia yläosan bannerissa ja valitse “Pause sync”.

A360 Desktop synkronoinnin pysäyttäminen työasemaan kirjautumisen yhteydessä:

Näpsäytä sitä hiiren oikeanpuoleisella painikkeella A360 Desktop ikonia yläosan bannerissa ja valitse “Preferences…”. Poista valinta “Start Autodesk 360 on system startup”.

Huom! Ainoa luotettava tapa A360 Drive synkroinnin estämiseen on asennuksen poistaminen.