Subscription (tilaus) konfigurointi ja käyttö

Vaatiiko subscription (tilaus) toimiakseen internet-yhteyden?

Subscription toimii offline-tilassa max 30 päivää, jonka jälkeen täytyy kytkeytyä internetiin, jotta voi jatkaa käyttöä. Pilvipalveluiden käyttö edellyttää internet-yhteyttä.

Sijaitseeko ohjelmisto pilvessä vai omalla koneella?

Ohjelmisto asennetaan omaan koneeseen samaan tapaan kuin perinteiset pysyvät lisenssitkin. Monista ohjelmista on mahdollisuus käyttää pilvipalveluita, joita ei asenneta omaan koneeseen, esimerkiksi renderointia.

Muiden käyttäjien käyttöoikeudet ja pisteiden käytön seuranta?

 

Käyttäjien hallinta:

Jos on hankittu useampia lisenssejä yksittäisille tuotteille tai Collection-paketeille, ylläpitäjä voi jakaa käyttöoikeuksia muille käyttäjille , jossa heille annetaan oikeus ladata/käyttää ohjelmia ja palveluita ja tarkastella ja tehdä tukikysymyksiä. Käyttäjien lisääminen  luo automaattisesti heille käyttäjätilin (Autodesk Account), ellei sellaista ennestään ole.

Valitse käyttäjille heidän tarvitsemansa oikeudet. Käyttäjät saavat tiedot sähköpostiinsa, jonka jälkeen he voivat kirjautua Autodesk-tililleen ja pääsevät käyttämään heille määritettyjä ohjelmia ja palveluita. Ylläpitäjä voi myöhemmin valita käyttäjäluettelosta useita käyttäjiä ja asettaa heille oikeuksia.

Credit-seuranta:

Nähdäkseen pilvipisteiden käytön, ylläpitäjän pitää ottaa tämä ominaisuus käyttöön omalla Autodesk-tilillään. Toiminto listaa käyttäjät pilvipisteiden käytön mukaisessa suuruusjärjestyksessä.

Mihin vuokralisenssillä luodut tiedostot tallettuvat?

Tiedostot ovat sinun ja voit tallettaa ne haluamaasi paikkaan aivan samoin kuin pysyvillä lisensseilläkin.

Onko subscription – ja pysyvällä lisenssillä luoduilla tiedostoilla jotain eroavaisuuksia?

Ei